I Afrika kan man få hjælp til alt. Tabte genstande, succes, livsglæde og selvfølgelig en større penis. Magasinet Afrikas reporter gik undercover som en mand med problemer i sengen og mødte Dr. Bashir Genius, som påstår, at han kan hjælpe mig med at få en ”manhood enlargement.”

Af Jeppe Aasted Due

Jeg kommer i kontakt med Dr. Bashir over telefon og fortæller ham, at jeg har et meget stort problem med min penisstørrelse. Han kan godt forstå min desperation og går med til en konsultation på den lokale bar i Mengo, Kampala. Ved første øjekast ligner han en ganske almindelig mand, men med sig bærer han en plastikpose fuld af mirakler. Han kan blandt andet hjælpe mig med en ”manhood enlargement” – en manddomsforstørrelse.

Det første, han præsenterer mig for, er en creme, man skal smøre på penis én gang om dagen, indtil den tilfredsstiller fruen. Jeg spørger, om det er nok med to-tre uger, men spærrer øjnene op og siger, at den ville blive alt for stor, og at det nok er til mere skade end gavn for sexlivet:

”Pas på du ikke bruger for meget, det vil din kone ikke kunne holde til!”

Selv har han ikke prøvet cremen, for hans manddom har bestemt ikke brug for hjælp, lader han forstå. Fem dage med creme på burde være nok, men man skal også tage to piller den første dag for at give penis ”power”. Cremen gør den kun længere – ikke hårdere. Jeg må jo give manden ret i, at et langt slatten lem ikke kan bruges til så meget og fortæller ham, at det jo også kan blive et problem. Derfor præsenterer Bashir da også nogle rødder, man kan tygge på. Dem bruger han meget selv, for spiser man dem, eller putter man dem i kaffen, kan man holde i timevis, og efter hans beskrivelse bliver man ”et rovdyr i sengen.”

Han virker meget overbevisende, men jeg tror stadig ikke helt på effekten. Jeg fortæller ham, at mit problem nok er værre end de fleste. At jeg har prøvet alt fra piller til pumpe, men at min penis stadig ikke er til at finde. Til min beroligelse er dette IKKE heksekunster, men et produkt der rent faktisk virker.

”Mit produkt er ikke baseret på tro. Det har en ægte virkning. Du vil kunne føle og se den efter meget kort tid,” forklarer han.

Det er en stor lettelse for mig, for det skulle jo gerne virke. Han fortæller, at der ingen bivirkninger er, at det føles som at smøre fugtighedscreme på, og at effekten er permanent. Sikke et held.

Jeg fortæller ham, at der lige skal rapporteres til konen, før jeg tager skridtet videre. Han er glad for at have mødt mig og er sikker på, at jeg vil blive glad for resultatet. Nu må vi se, om det bliver til en konsultation mere, men efter pillernes udseende og cremens lugt at dømme er jeg ved nærmere eftertanke egentlig meget glad for min længde. Den skulle nødig ende med at være ubrugelig.